Diervoeders & Benodigdheden

J. Toelen

Productie

magazijn1

Het bijzondere aan Dierenspeciaalzaak Den Dungense Molen is dat speciale producten door ons zelf worden gemalen, zoals u ook van een goede molenaar mag verwachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede, gezonde en ambachtelijk geschoonde grondstoffen. Al onze grondstoffenleveranciers zijn GMP+ gecertificeerd, wat zoveel betekent als Good Manufactoring Process. Dit is een keurmerk dat garant staat voor een eerlijke productie.

Tijdens het productieproces wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het product.

Paardenmeel:

Ons Paardenmeel heeft door de jaren heen, een goede landelijke bekendheid opgebouwd. We gebruiken hiervoor alleen de beste kwaliteit grondstoffen. Uitsluitend geschoonde granen zoals Mais, Gerst, Tarwe en Haver, aangevuld met Tarwezemelen, Lijnmeel, lijnzaad en Gecoate vitamine/mineralen, welke langer stabiel blijven. Met het speciale door ons geproduceerde paardenmeel krijgen wij uw paard weer in topconditie.

Een klant schreef ons:

Het paardenmeel verricht echt wonderen! Eindelijk wordt mn erg verwaarloosde pony dikker, haar vacht begint weer te glanzen.. wij gebruiken het als bijvoeding dus als extra. Ze vindt het heerlijk !! Ik zou graag weer een zak paarden meel bestellen, wil je het dan weer sturen naar...

Poule Den Dungen:

De poule Den Dungen is een culinair topproduct wat in de betere restaurants op de menukaart staat. Het voer van de Poule Den Dungen bestaat uit geschoonde Mais en Tarwe, aangevuld met Melkpoeder en extra vitamine. Dit voer wordt exclusief voor het genootschap Poule Den Dungen geproduceerd.

Kippen:

Maar ook voor uw kippen thuis maken we nog een speciaal ambachtelijk voer. Ook nu weer gebruiken we uitsluitend geschoonde granen aangevuld met extra vitamine en soja als goede eiwitbron. Zijn uw kippen volop in de leg, kunt u wat grit bijvoeren ter aanvulling van extra calcium voor de eierschaal.